Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 81м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
160€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 3-собен стан 81м2 во Аеродром. Станот е празен…

More Details
81
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 58м2 ВО КАРПОШ КАЈ МЛЕЧЕН РЕСТОРАН

Издавање
230€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава двособен стан со површина од 58м2 во населба…

More Details
58
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 71м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава комплетно опремен стан за живеење. Станот се наоѓа…

More Details
71
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 60м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
300€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 60м2 во Центар (Градски ѕид). Станот…

More Details
60
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 50м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 50м2 во Центар, до Монтенегро мебел.…

More Details
50
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 55м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 55м2 во населба…

More Details
55
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 55м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
260€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 3-собен стан 55м2 во Кисела Вода. Станот е…

More Details
55
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 65м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
350€ Станбен Простор - издавање

Се издава 3-собен стан 65м2 во Аеродром. Станот е наместен…

More Details
65
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.