Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 120м2 ВО МИЧУРИН

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава штотуку целосно реновиран стан на 1 кат во…

More Details
120
3 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 65м2 ВО КАРПОШ 4

Издавање
260€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se izdava stan vo Karpos 4, na preubava lokacija. Stanot…

More Details
65
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР

Издавање
200€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 50м2 во Центар…

More Details
50
2 Bedrooms
1 Bathrooms
Нема Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 81м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
500€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 4-собен стан 81м2 во Центар. Станот е празен…

More Details
81
3 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 70м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
300€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 70м2 во Центар…

More Details
70
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 125м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
1300€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se iznajmuva luksuzno opremen apartman vo nova zgrada vo Centarot…

More Details
125
3 Bedrooms
3 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 70М2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
250€ Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање

Се издава деловен простор 70м2 во Центар, на ул. 9-ти…

More Details
70
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 42м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
300€ Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање

Се издава деловен простор 42м2 во Центар. Деловниот простор е…

More Details
42
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.