Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 55м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
220€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 55м2 во Кисела Вода. Станот е…

More Details
55
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 62м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
220€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 62м2 во Аеродром. Станот е наместен…

More Details
62
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 36м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
220€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 36м2 во Центар, кај Универзална сала.…

More Details
36
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 47м2 ВО КАРПОШ 1

Издавање
280€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Apartmanski opremen, dnevna ,kujna, spalna, kupatilo, balkon, energetski izgradena zgrada…

More Details
47
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 53м2 ВО КАПИШТЕЦ

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 53м2 во Капиштец. Станот е наместен…

More Details
53
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 48м2 ВО НОВО ЛИСИЧЕ

Издавање
200€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 48м2 во Ново Лисиче. Станот е…

More Details
48
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 70м2 ВО АЕРОДРОМ

450€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 3-собен стан 70м2 во Аеродром. Станот е наместен…

More Details
70
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 55м2 ВО АЕРОДРОМ / НОВА ЖЕЛЕЗНИЧКА

Издавање
300€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 55м2 во населба…

More Details
55
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.