Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН ДУПЛЕКС СТАН 118м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
700€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 4-собен дуплекс стан 118м2 во Дебар Маало. Станот…

More Details
118
3 Bedrooms
2 Bathrooms
нема Garages

СЕ ИЗДАВА СПРАТ ОД КУЌА 150м2 ВО КОЗЛЕ

Издавање
700€ Кат од куќа - издавање

Се издава спрат од куќа 150м2 во Козле. Станот е…

More Details
150
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 65м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
400€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 65м2 во Центар. Станот е луксузно…

More Details
65
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 78м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
450€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 78м2 во Дебар…

More Details
78
2 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 80м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
300€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се изнајмува 80м2 стан во Дебар Маало, целосно опремен, со…

More Details
80
2 Bedrooms
1 Bathrooms
2 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 73м2 ВО ЦРНИЧЕ

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 3-собен стан 73м2 во Црниче. Станот е луксузно…

More Details
73
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 52м2 ВО КАПИШТЕЦ

Издавање
400€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se izdava 2- soben nov nevselen luksuzen stan 52m2 vo…

More Details
52
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 120м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
850€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 4-собен стан 120м2 во Центар на ул. Загребска.…

More Details
120
3 Bedrooms
3 Bathrooms
1 Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.