Sort By:  

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 50м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
250€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 50м2 во Аеродром. Станот е наместен и располага со дневна соба, спална соба, кујна, купатило и балкон. Се наоѓа во зграда…

More Details
50 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 62м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
280€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издавакомлетно наместен стан кај нова железничка (ГЕТ КАФЕ).Станот е во одлична состојба и е на 8ми спрат. Располага со дневна соба, спална соба, кујна,…

More Details
62 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 74м2 ВО ЦЕНТАР / ГРАДСКИ ЅИД

Издавање
230€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава двособен стан со површина од 74м2 во Центар, Градски ѕид на ул.Вељко Влаховиќ.Станот се издава наместен и располага со една спална соба, дневна…

More Details
74 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 60м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
250€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 3-собен стан 60м2 во Центар. Станот е наместен и располага со дневна соба, две спални соби, кујна, трпезарија, купатило и два балкона. Се…

More Details
60 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 75м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
300€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 75м2 во населба Дебар маало спроти Кино Карпош.Станот се продава полу наместен и располага со две спални соби,…

More Details
75 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 60м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
260€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се изнајмува 3 – собен наместен стан 60м2 во Центар, позади Олимписки базен со дневна соба, кујна со трепезарија, две спални соби, купатило и балкон.…

More Details
60 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 70м2 ВО АЕРОДРОМ / НОВА ЖЕЛЕЗНИЧКА

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 70м2 ВО АЕРОДРОМ / НОВА ЖЕЛЕЗНИЧКА
Издавање
220€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 70м2 во населба Аеродром – Нова железничка на ул.Владимир Комаров.Станот се издава комплетно наместен и располага со две…

More Details
70 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 75м2 ВО ДЕБАР МААЛО/ СЛАТКАРНИЦА АПЧЕ

Издавање
350€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 75м2 во населба Дебар маало на ул.Благој Дафков кај слаткарница АПЧЕ, КАМ маркет и Кино Карпош.Станот се издава…

More Details
75 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 60м2 ВО ЦЕНТАР

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 60м2 ВО ЦЕНТАР
Издавање
250€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава четворособен стан со површина од 60м2 во Центар на ул.Даме Груев.Станот се издава наместен и располага со три спални соби, дневна соба, кујна…

More Details
60 3 Спални 1 Бањи 0 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 70м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
230€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 70м2 во Аеродром кај Капитол мол.Станот се издава наместен и располага со две спални соби, дневна соба, кујна,…

More Details
70 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 60м2 ВО АЕРОДРОМ, ОСТРОВО

Издавање
200€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 60м2 во населба Аеродром, Острово.Станот се издава наместен и располага со две спални соби, дневна соба, кујна, бања…

More Details
60 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 69м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
250€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава двособен стан со површина од 69м2 во населба Кисела Вода на ул.Ѓорѓи Димитров.Станот се издава наместен и располага со една спална соба, дневна…

More Details
69 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 48м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
250€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 48м2 во Кисела Вода. Станот е наместен и располага со дневна соба, спална слоба, кујна, трпезарија, купатило и балкон. Се наоѓа…

More Details
48 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 82м2 ВО НОВО ЛИСИЧЕ

Издавање
230€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 82м2 во населба Ново Лисиче на бул.Видое Смилевски – Бато.Станот се издава наместен и располага со две спални…

More Details
82 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 55м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
220€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 55м2 во Кисела Вода. Станот е наместен и располага со дневна соба, спална соба, кујна, купатило и балкон. Се наоѓа во…

More Details
55 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 62м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
220€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 62м2 во Аеродром. Станот е наместен и располага со дневна соба, спална соба, кујна, трпезарија, купатило и балкон.Се наоѓа во зграда…

More Details
62 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.