Sort By:  

СЕ ИЗДАВА ЛОКАЛ 72м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
1700€ - Локал - издавање

Се издава локал 72м2 во Центар. Локалот е опремен и наменет е за кафетерија. Греењето е централно, со поглед на западна страна.Се наоѓа во зграда…

More Details
72 3 Спални 2 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА ЛОКАЛ 54м2 ВО МАЏИР МААЛО

СЕ ИЗДАВА ЛОКАЛ 54м2 ВО МАЏИР МААЛО
Издавање
7€ - Локал - издавање

Се издава локал 54м2 во населба Маџир маало.Локалот се издава празен и располага со една голема просторија.Греењето е на струја со клима уред.Има паркинг простор.Локалот…

More Details
54 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.