Sort By:  

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 68м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
280€ - Стан - продажба, Станбен Простор - продажба

Се издава 3-собен стан 68м2 во Аеродром. Станот е наместен и располага со дневна соба, две спални соби, кујна, трпезарија, купатило и балкон. Се наоѓа…

More Details
68 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 58м2 ВО ЦРНИЧЕ

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 58м2 ВО ЦРНИЧЕ
Издавање
200€ - Стан - продажба, Станбен Простор - продажба

Се издава 2-собен стан 58м2 во Црниче. Станот е наместен и располга со дневна соба, спална соба, кујна и купатило. Се наоѓа во зграда на…

More Details
58 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 70м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
350€ - Стан - продажба, Станбен Простор - продажба

Се издава 3-собен стан 70м2 во Центар. Станот е наместен и располага со дневна соба, две спални соби, кујна, трпезарија, купатило и балкон. Се наоѓа…

More Details
70 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 80м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
400€ - Стан - продажба, Станбен Простор - продажба

Се издава 3-собен стан 80м2 во Центар. Станот е наместен и располага со дневна соба, две спални соби, кујна и купатило. Се наоѓа во зграда…

More Details
80 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 40м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
230€ - Стан - продажба, Станбен Простор - продажба

Се издава двособен стан со површина од 40м2 во населба Кисела Вода спроти Економското училиште.Станот се издава наместен и располага со предсобје, една спална соба,…

More Details
40 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.