СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 16м2 ВО ЦЕНТАР

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 16м2 ВО ЦЕНТАР
Во близина на Соборен храм
Издавање 200€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-46090-property 16 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи

Се издава деловен простор во Центар, површина 16м2, на главна улица, во близина на Соборниот храм со обезбедено 1 паркинг место.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 7200

************ БЕЗ ТРОШОЦИ ЗА
АГЕНЦИСКА ПРОВИЗИЈА ********

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.