СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 240м2 ВО АЕРОДРОМ

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 240м2 ВО АЕРОДРОМ
бул. Јане Сандански
Издавање 800€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-10035-property 240 4 Спални 2 Бањи 1 Гаражи

СЕ ИЗДАВА : Просторот се наоѓа нa одлична локација во нас. АЕРОДРОМ на бул. Јане Сандански,
позади КАПИТОЛ современо опремен, погоден за секаква намена,просторот поседува,канцелариски дел, мини бар,два тоалети ,туш кабини,соблекувални, и отворен дел 160 м2.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 5243

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.