СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 26м2 ВО КАРПОШ

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 26м2 ВО КАРПОШ
Митрополит Теодосиј Гологанов, Kozle, Karposh, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, 1000, Macedonia
Издавање 150€ - Деловен Простор - издавање
RH-1281-property 26 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи

Се издава деловен простор 26м2 во Карпош на ул. Иво Лола Рибар/ Митрополит Теодосиј Гологанов. Деловниот простор е празен и располага со една просторија, остава и вц. Се наоѓа во зграда на приземје. Зградата нема лифт.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 5538

***** БЕЗ ТРОШОЦИ ЗА АГЕНЦИСКА ПРОВИЗИЈА*************

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.