СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 290м2 ВО КАРПОШ

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 290м2 ВО КАРПОШ
ул. Ристо Равановски
Издавање 6€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-48735-property 290 2 Спални 2 Бањи 1 Гаражи

Деловен простор позади Рузвелтова

Се изнајмува деловен простор и тоа:

1. Празен океански деловен простор со посебен влез на приземје со површина од 150 метри квадратни. Просторот е ексклузивен и климатизиран, со сопствено парно греење, два тоалети, една одделна канцеларија и кујна, SAT TV, интернет оптички кабел TELEKOM и A1. Место со одлични услови за работа со употребна дозвола погоден за повеќе намени.

2. Празен океански деловен простор со посебен влез во сутерен со природна светлина со површина од 140 метри квадратни. Просторот е ексклузивен и климатизиран, со сопствено парно греење, два тоалети, кујна, SAT TV, интернет оптички кабел TELEKOM и A1, место со одлични услови за работа со употребна дозвола погоден за повеќе намени.

Вкупната површина е 290 метри квадратни на две нивоа (сутерен и приземје) со посебни влезови.

Сопствено парно греење само за деловниот простор.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 7444

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.