СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 382м2 ВО ЦЕНТАР

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 382м2 ВО ЦЕНТАР
ул. 516
Издавање 1800€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-41515-property 382 9 Спални 2 Бањи 1 Гаражи

Се издава атрактивен деловен простор кај Скопски саем во кругот на Виталија, Кентаур, Те-то, на само 1,5км од центарот на градот и во непосредна близина се наоѓа конекција кон излезот на Скопје. Објектот е на двe нивоа со вкупна внатрешна површина од 382м2 со целосно опремен наместен канцелариски простор од 300м2 и споен магацински простор со засебен тоалет на приземје од 82м2 со 4м висина на плафони, со голема врата за влез на товарни возила и приватен паркинг простор пред самиот објект од 60м2. Целиот објект е климатизиран со топлотни пумпи Toshiba (6 тавански единици). На приземје покрај канцеларискиот простор има два тоалети и една чајна кујна, додека на првиот кат покрај канцеларискиот простор, има засебна просторија со приватен тоалет и туш кабина како составен дел од канцелариската просторија. Галерискиот простор е природно осветлен со кровни прозори на отворање. Двовисинскиот хол е претставителен со високи 5,5 метарски плафони и кровни прозори.
Во целата просторија на деловниот објект постои видео надзор, алармен систем и сензори за провала и пожар.
Објектот е во одлична состојба погоден за разни бизнис дејности.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 6714

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.