СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 46м2 ВО АЕРОДРОМ

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 46м2 ВО АЕРОДРОМ
ул. Методија Шаторов Шарло
Издавање 750€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-48263-property 46 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи

Деловниот простор се наоѓа во зградата Порта Аеродром, 46м2 со паркинг место до самиот деловен простор.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 7398

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.