СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 49м2 ВО ЦЕНТАР

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 49м2 ВО ЦЕНТАР
Позади Дом на градежници
Издавање 350€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-40248-property 49 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи

Се издава деловен простор (не опремен) за канцеларии во Центар, позади Домот на Градежниците. Деловниот простор се наоѓа на прв кат, се состои од три канцеларии, тоалет, чајна кујна и тераса.
Поранешни корисници на просторот: Италијанската Амбасада; Стопанската Комора на Турција и Македонија.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 5683

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.