СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 55м2 ВО АЕРОДРОМ

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 55м2 ВО АЕРОДРОМ
бул. Јане Санданаки
Издавање 280€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-48219-property 55 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи

Се издава канцеларија во зградата на Рударски Институт, високо приземје. Голем и светол простор од 55 квадрати, чајна кујна и мала гардероба/остава. Ѕидовите обложени со стиропор за топлотна изолација, ламинат на подот (на сликите врз ламинатот има сини подлоги за вежбање). Клима уред, панел за греење. Цена со вклучен ДДВ, со фактура од фирма. Паркинг овозможен со договорот за закуп. Зградата на Рударски институт е деловен објект, со чувар, обезбедена хигиена на заеднички простории и уредување на дворот. Канцелариите се со засебен струјомер и посебни сметки.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 7394

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.