СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 67м2 ВО АЕРОДРОМ

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 67м2 ВО АЕРОДРОМ
После Железничка станица
Издавање 260€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-48030-property 67 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи

Се изнајмува стан во нова зграда погоден за канцеларија
Станот е на прв спрат

Зградата се наоѓа во близина на училиште Блаже Коневски
Аеродром ( после железничка).
Станот може да биде наменет за :

Стоматолошка ординација
Книговодствено биро
Нотарска канцеларија
И друго.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 7377

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.