СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 750м2 ВО ЦЕНТАР

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 750м2 ВО ЦЕНТАР
ул. Фредерик Шопен
Издавање 5€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-47265-property 750 18 Спални 4 Бањи 1 Гаражи

Деловниот простор СЕ ИЗНАЈМУВА ЦЕЛОСНО ИЛИ ДЕЛУМНО.Истиот се состои голем приемен хол и осумнаесет простории секоја со сопствено купатило и затоа истиот е повеќенаменски,односно може да се користи како за канцелариско работење така и за обавување други дејности од областа на медицината, угостителството и др. во зависност од потребите на закупецот.
Просторот е со инвертер климатизери, сопствено парно на пелети и лифт.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 7308

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.