СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН ВО КИСЕЛА ВОДА

СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН ВО КИСЕЛА ВОДА
ул. Христо Татарчев
Издавање 750€ - Магацин - издавање
RH-20951-property 355 6 Спални 2 Бањи 1 Гаражи

Се издава магацин во Кисела Вода, 355 м2, со канцеларија, два тоалета, мини кујна и магацински простор 320м2, со посебен влез за канцеларии и посебен влез со рампа за магацинот. Околу магацинот надорешниот простор е 1000м2 со клизна влезна врата од 8м. Се наоѓа на ул. Христо Татарчев.

МАГАЦИНОТ Е ИЗДАДЕН НА 1 ГОДИНА.

ШИФРА 4058

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda
аеродром центар кисела вода расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.