СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН 240м2 ВО МАЏАРИ

СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН 240м2 ВО МАЏАРИ
Во кругот на фабриката МЗТ
Издавање 550€ - Магацин - издавање
RH-37320-property 240 3 Спални 1 Бањи 1 Гаражи

Магацин 240 м/2 во кругот на фабриката МЗТ на Прва Капија, прва зграда од лева страна. Чуварска служба 24/7. Висина на магацинот 3 метри, достапно за сите видови на возила. Голема влезна врата со далечинско управување, а во неа нормална врата (врата во врата). Чист и сув простор со многу природно светло.

МАГАЦИНОТ Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 5974

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.