СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН 520м2 ВО МАЏАРИ

СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН 520м2 ВО МАЏАРИ
Спроти Електроелемент
Издавање 1600€ - Магацин - издавање
RH-37322-property 520 10 Спални 2 Бањи 1 Гаражи

Магацин во кругот на фабриката МЗТ на ПРВА КАПИЈА спроти КИА и ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ околу 520 м/2 со висина 3 метри,чуварска служба 24/7 видео надзор,рамапа за истовар утовар.Магацинот е со највисоки стандарди што се гледа до фотографиите.Цената е поволна за тоа што нуди.

МАГАЦИНОТ Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 5973

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.