СЕ ИЗДАВА СТАН 210м2 ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

СЕ ИЗДАВА СТАН 210м2 ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
Комплекс Верина
Издавање 1500€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање
RH-60668-property 210 6 Спални 3 Бањи 2 Гаражи

Closed type complex with its own security and maintenance.
The apartments, all overlooking the lake, are completely made of high quality materials and each has its own heating and cooling system, as well as its own parking space.

– Luxury living with 15,000 m2 of landscaped greenery,
– lake with an area of ​​5,000 m2,
– outdoor pool with picnic area
– 24 hour security
– own maintenance
– recreational terrains,
– children’s playground,
– fitness center.

210m2:
– living room
– room with fireplace
– dining room
– separate kitchen
– 3 bedrooms with private bathrooms
– guest bathroom
– utilities
– terrace
– heating and cooling heat pump
– two parking spaces (possibility to rent additional parking spaces / garage)

– the apartment is located on the 1st floor of 4 floors
– panoramic elevator

Комплекс од затворен тип со сопствено обезбедување и одржување .
Становите, сите со поглед кон езерото, се комплетно изведени со висококласни материјали и секој располага со сопствен систем за греење и ладење, како и сопствен паркинг простор.

– Луксузно живеење со 15,000 м2 уредено зеленило,
– езеро со површина од 5,000 м2,
– отворен базен со пикник простор
– 24 часовно обезбедување
– сопствено одржување
– рекреативни терени,
– детско игралиште,
– фитнес центар .

210м2:
– дневна соба
– соба со камин
– трпезарија
– одвоена кујна
– 3 спални соби со сопствени бањи
– гостинско купатило
– утилити
– тераса
– греење и ладење топлотна пумпа

– две паркинг места (можност за закуп на дополнителни паркинг места/гаража)

– станот се наоѓа на 1кат од 4 ката
– панорамски лифт

СТАНОТ Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 8506

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.