СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 39м2 ВО АЕРОДРОМ

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 39м2 ВО АЕРОДРОМ
ул. Бојмија
Издавање 300€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање
RH-51863-property 39 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи

Се издава стан во Ародром до Железничка станица во зградата кај Медика плус која се наоѓа помеѓу Неоком и Скопјанка. Станот е на први кат и е со вкупна површина од 39 м2, од кои 37 се стан и затворена тераса во скоп на истиот, а 2м2 е остава која се наоѓа веднаш до самиот стан во ходникот. Станот е со ниски режиски трошоци за парно, струја, вода и одржување на спрат со големи и пространи ходници и во зграда во која има нов лифт. Дополнително станот има и подрум кој не е запишан во имотен лист од 4 м2 и може слободно да се користи. Се издава на подолг временски период (од најмалку 1 година) опремен како што е на сликите за нотарска канцеларија(има 3 метални шкафови), сметководствено биро или адвокат. По договор може да се издаде и празен.
Цена 300 еур месечно + трошоци наместен или 250 еур празен.
Слободен од месец Март 2022 год.

СТАНОТ Е ВСЕЛИВ ОД МАРТ, 2022 ГОДИНА.

ШИФРА 7738

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.