СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 160м2 ВО КАРПОШ 1

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 160м2 ВО КАРПОШ 1
ул. Никола Тесла
Издавање 900€ - Стан - издавање, Станбен Простор - издавање
RH-15423-property 160 3 Спални 3 Бањи 0 Гаражи

Се издава четворособен стан со површина од 160 м2 во Карпош 1.

– ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА – ДО УНГАРСКА АМБАСАДА
– БЕЗБЕДНОСТ – АЛАРМ, ПП ЗАШТ., ВИДЕО НАДЗОР, ПАТРОЛНО ОБЕЗБ. И ЛОГИСТИКА
– ИНТЕРНЕТ ОПТ. WIFI, TV MAX X2, ТЕЛ.
– ОПРЕМА – НОВ НЕВСЕЛЕН СТАН НАМЕСТЕН СО НОВ ЕНТЕРИЕР
– СОБИ – ЧЕТИРИ
– ТОАЛЕТИ – ТРИ
– ПОВРШИНА – 115м2 + 45м2 тераса ВК= 160м2
– ЛАДЕЊЕ – КЛИМА УРЕД ВО СЕКОЈА ПРОСТОРИЈА
– ГРЕЕЊЕ – ПОВРЗАНО НА ТОПЛИФИКАЦИЈА
– КАТ – ТРЕТИ ОД ТРИ
– ПАРКИНГ НЕМА
– ЛИФТ НЕМА – КАТ 3/3

Станот е светол, со отворен поглед и голема тераса. Опремен е со некористена опрема и истиот е нов невселуван. Зградата е од три ката со влез од само 9 стана со што фрекфенцијата на станарите е минимална

Се издава четворособен стан со површина од 160 м2 во Карпош 1.

 • ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА – ДО УНГАРСКА АМБАСАДА
 • БЕЗБЕДНОСТ – АЛАРМ, ПП ЗАШТ., ВИДЕО НАДЗОР, ПАТРОЛНО ОБЕЗБ. И ЛОГИСТИКА
 • ИНТЕРНЕТ ОПТ. WIFI, TV MAX X2, ТЕЛ.
 • ОПРЕМА – НОВ НЕВСЕЛЕН СТАН НАМЕСТЕН СО НОВ ЕНТЕРИЕР
 • СОБИ – ЧЕТИРИ
 • ТОАЛЕТИ – ТРИ
 • ПОВРШИНА – 115м2 + 45м2 тераса ВК= 160м2
 • ЛАДЕЊЕ – КЛИМА УРЕД ВО СЕКОЈА ПРОСТОРИЈА
 • ГРЕЕЊЕ – ПОВРЗАНО НА ТОПЛИФИКАЦИЈА
 • КАТ – ТРЕТИ ОД ТРИ
 • ПАРКИНГ НЕМА
 • ЛИФТ НЕМА – КАТ 3/3

Станот е светол, со отворен поглед и голема тераса. Опремен е со некористена опрема и истиот е нов невселуван. Зградата е од три ката со влез од само 9 стана со што фрекфенцијата на станарите е минимална и престојот е мирен. Постои опција за дополнителна нова опрема и мебел по потреба.

МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА 900 ЕУР.

ШИФРА 567

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda
аеродром центар кисела вода расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

и престојот е мирен. Постои опција за дополнителна нова опрема и мебел по потреба.

МЕСЕЧНА ЗАКУПНИНА 900 ЕУР.

ШИФРА 567

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda
аеродром центар кисела вода расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.