Sort By:  

СЕ ИЗДАВА МАГАЦИНСКИ И КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ВО ЌЕРАМИДНИЦА

Издавање
4000€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање, Магацин - издавање

Se izdava magacinski prostor od cc.1000m2, kancelariski prostor 125+25m2 vkupno parcela 1500m2 Objektot se naogјa vo Keramidnica, vednas posle Dojrana nadvoznikot ne vrtite desno prema…

More Details
1000 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН 520м2 ВО МАЏАРИ

Издавање
1600€ - Магацин - издавање

Магацин во кругот на фабриката МЗТ на ПРВА КАПИЈА спроти КИА и ЕЛЕКТРОЕЛЕМЕНТ околу 520 м/2 со висина 3 метри,чуварска служба 24/7 видео надзор,рамапа за…

More Details
520 10 Спални 2 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН 240м2 ВО МАЏАРИ

Издавање
550€ - Магацин - издавање

Магацин 240 м/2 во кругот на фабриката МЗТ на Прва Капија, прва зграда од лева страна. Чуварска служба 24/7. Висина на магацинот 3 метри, достапно…

More Details
240 3 Спални 1 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

СЕ ИЗДАВА МАГАЦИН ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
750€ - Магацин - издавање

Се издава магацин во Кисела Вода, 355 м2, со канцеларија, два тоалета, мини кујна и магацински простор 320м2, со посебен влез за канцеларии и посебен…

More Details
355 6 Спални 2 Бањи 1 Гаражи Added to Compare Add to Compare

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.