Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 88м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
480€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава наместен стан на ул. 11 Октомври 52а во…

More Details
88
2 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 61м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава нов, до сега не вселуван стан. Комплетно опремен.…

More Details
61
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 53м2 ВО АЕРОДРОМ/ CEVAHIR SKY CITY

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава нов стан, невселен, 53м2 во кула Ц во…

More Details
53
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 110м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
1000€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se izdava stan od 110 m kvad. vo Debar Maalo…

More Details
110
2 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 75м2 ВО КАРПОШ 1

Издавање
300€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава комплетно наместен стан кај Центар за странски јазици…

More Details
75
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 110м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
470€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се изнајмува стан на улица Водњанска (Мајка Тереза) бр. 60/11,…

More Details
110
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 100м2 ВО КОЗЛЕ

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Stanot e na prizemje . Ima 3 spalni, 100m2. Moze…

More Details
100
3 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 50м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
300€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се изнајмува целосно опремен стан во зградата на Adora Flatiron…

More Details
50
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.