СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 200м2 ВО БУЊАКОВЕЦ

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 200м2 ВО БУЊАКОВЕЦ
Т.Ц Буњаковец
Издавање 1500€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-60499-property 200

Се издава празен деловен простор во Т.Ц. Буњаковец
Со влез од партизанска.
200m2 на -1
Идеален за спортска сала, за канцеларија, ноќен клуб.

1500€ + ддв

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 8490

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.