СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 50м2 ВО АЕРОДРОМ

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 50м2 ВО АЕРОДРОМ
Позади Т.Ц Бисер
Издавање 360€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-60840-property 50 2 Спални 1 Бањи 1 Гаражи

Се издава деловен простор позади ТЦ Бисер во нас. Аеродром. Деловните простории се со вкупна површина од 50 м2. Имаат сопствено греење и ладење со инвертер клими. Просторот се состои од две засебни канцеларии со можност да бидат поврзани.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 8522

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.