СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 90м2 ВО ДЕБАР МААЛО

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 90м2 ВО ДЕБАР МААЛО
бул. Партизански одреди
Издавање 899€ - Деловен Објект - издавање, Деловен Простор - издавање
RH-58472-property 90 3 Гаражи

Се издава деловен простор 90 м/2 , на две нивоа , погоден за сите намени , со сопствен паркинг за три возила.
Просторот се наоѓа во Дебар Маало на бул. Партизански одреди во зградата на Санте плус
Се издава на подолг период.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 8311

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.