СЕ ИЗДАВА ЛОКАЛ 72м2 ВО ЦЕНТАР

СЕ ИЗДАВА ЛОКАЛ 72м2 ВО ЦЕНТАР
ул. Македонија
Издавање 1700€ - Локал - издавање
RH-25091-property 72 3 Спални 2 Бањи 1 Гаражи

Се издава локал 72м2 во Центар. Локалот е опремен и наменет е за кафетерија. Греењето е централно, со поглед на западна страна.Се наоѓа во зграда на приземје на ул. Македонија.

ШИФРА 3477

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda
аеродром центар кисела вода расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Мапа

Слично

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.