СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 16м2 ВО КАРПОШ

СЕ ПРОДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 16м2 ВО КАРПОШ
Кај Алуминка
Продажба 1100€ - Деловен Објект - продажба, Деловен Простор – продажба
RH-44936-property 16 1 Спални 1 Бањи 1 Гаражи

Се продава деловен простор 16м2 во Карпош, објект Алуминка. Се наоѓа на приземје.

ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР Е ВЕДНАШ ВСЕЛИВ.

ШИФРА 7098

На следниот линк можете да ја видите целата понуда на наши огласи:

www.novagrup.com.mk
www.facebook.com/novagrup0

Aerodrom centar kisela voda rasadnik karpos kozle taftalidze avtokomanda кисела вода аеродром центар расадник карпош козле тафталиџе автокоманда

Карактеристики

Мапа

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.