Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 42м2 ВО КАПИШТЕЦ

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава стан во Капиштец, (кај поранешните КТК терени). Станот…

More Details
42
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 51м2 ВО МАЏИР МААЛО

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се изнајмува стан во Маџир Маало, на кеј, зад Народна…

More Details
51
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 60м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
200€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 60м2 во Кисела Вода. Станот е…

More Details
60
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 47м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se iznajmuva nov nevselen dvosoben stan vo Kisela Voda. (…

More Details
47
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 60м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
200€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Станот се наоѓа карши Скопјанка на втори спрат со лифт.…

More Details
60
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 40м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se izdava nov namesten stan vo blizina na Equilibrium. Stanot…

More Details
40
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 55м2 ВО КАПИШТЕЦ

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se izdava stan sproti Intermezzo vo Kapistec, na 4ti kat,…

More Details
55
1 Bedrooms
1 Bathrooms
/ Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 55м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
220€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава стан во населба Аеродром карши црквата Св. Илија.-Во…

More Details
55
1 Bedrooms
1 Bathrooms
3 Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.