Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 67м2 ВО ТАФТАЛИЏЕ

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se izdava stan vo taftalidze karsi gimnazijata gjorgi dimitrovStanot e…

More Details
67
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА ГАРСОЊЕРА 33м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se izdava garsonjera na atraktivna lokacija vo Debar Maalo vo…

More Details
33
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 68м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
500€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава под наем целосно реновиран, ненаместен стан на бул.…

More Details
68
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 51м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
300€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se izdava stan, 51 kvadrat, na devetti sprat od deset…

More Details
51
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 65м2 ВО КАРПОШ

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се изнајмува стан кој е комплетно реновиран и стилски уреден…

More Details
65
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 66м2 ВО ТАФТАЛИЏЕ 2

Издавање
270€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se izdava stan vo Taftaliđe 2 na ul. Zenevska. Stanot…

More Details
66
3 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 51м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
240€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се изнајмува комплетно наместен стан на Јужен Булевар улицата позади…

More Details
51
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 54м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
240€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава наместен стан во Аеродром со површина од 54…

More Details
54
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.