Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА 3-СОБНА КУЌА 60м2 ВО КИСЕЛА ВОДА / 11. ОКТОМВРИ

Издавање
150€ Куќа - издавање

Се издава трособна куќа со површина од 60м2 во населба…

More Details
60
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 60м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 60м2 во Центар. Станот е празен…

More Details
60
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 70м2 ВО КАРПОШ 4

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 70м2 во Карпош 4. Станот е…

More Details
70
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 70м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
290€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 70м2 во Центар. Станот е наместен…

More Details
70
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 40м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
190€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 40м2 во Дебар Маало. Станот е…

More Details
40
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 37м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
200€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 37м2 во Кисела Вода. Станот е…

More Details
37
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 64м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 64м2 во Центар. Станот е наместен,…

More Details
64
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА ГАРСОЊЕРА 38м2 ВО КАПИШТЕЦ

Издавање
200€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава наместена гарсоњера со површина од 38м2 во населба…

More Details
38
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.