Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА ГАРСОЊЕРА 27м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
200€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава гарсоњера во Центар во Градски ѕид (кај Собрание),…

More Details
27
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 65м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 65м2 во Аеродром. Станот е наместен…

More Details
65
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 65м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 65м2 во населба…

More Details
65
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 100м2 ВО АЕРОДРОМ

Издавање
550€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава луксузен стан од 100м2 лоциран во Аеродром, на…

More Details
100
3 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 83м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
400€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 4-собен стан 83м2 во Центар. Станот е наместен…

More Details
83
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 5-СОБЕН СПРАТ ОД КУЌА 130м2 ВО КОЗЛЕ

Издавање
400€ Кат од куќа - издавање

Се издава 5-собен спрат во куќа 130м2 во Козле. Станот…

More Details
130
4 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 48м2 ВО КАРПОШ 1

Издавање
320€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се изнајмува стан во комплекс МИДА,Скопје-нова зграда на Голден Арт.…

More Details
48
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 108м2 ВО ЦРНИЧЕ

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 4-собен стан 108м2 во Црниче. Станот е наместен…

More Details
108
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.