Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 43м2 ВО КАРПОШ 2 / КОМПЛЕКС МИДА

Издавање
280€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава двособен стан со површина од 43м2 во населба…

More Details
43
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 100м2 ВО ЦРНИЧЕ

Издавање
500€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 4-собен стан 100м2 во Црниче. Станот е наместен…

More Details
100
3 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 73м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
330€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 73м2 во Центар.Станот…

More Details
73
2 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 90м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
600€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 90м2 во Центар.Станот…

More Details
90
2 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 105м2 НА ВОДНО / ЦРНИЧЕ

Издавање
550€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава прекрасен трособен апартман со површина од 105м2 на…

More Details
105
2 Bedrooms
2 Bathrooms
Нема Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 70м2 ВО КОЗЛЕ

Издавање
400€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

SE IZDAVA LUKSUZEN STAN VO KOZLE KARSHI SUPERMARKETOT VERO DO…

More Details
70
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 59м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
330€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 3-собен стан 59м2 во Центар. Станот е наместен…

More Details
59
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН ДУПЛЕКС СТАН 118м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
700€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 4-собен дуплекс стан 118м2 во Дебар Маало. Станот…

More Details
118
3 Bedrooms
2 Bathrooms
нема Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.