Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА СПРАТ ОД КУЌА 150м2 ВО КОЗЛЕ

Издавање
700€ Кат од куќа - издавање

Се издава спрат од куќа 150м2 во Козле. Станот е…

More Details
150
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 65м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
400€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 65м2 во Центар. Станот е луксузно…

More Details
65
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 78м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
450€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава трособен стан со површина од 78м2 во Дебар…

More Details
78
2 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 80м2 ВО ДЕБАР МААЛО

Издавање
300€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се изнајмува 80м2 стан во Дебар Маало, целосно опремен, со…

More Details
80
2 Bedrooms
1 Bathrooms
2 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 73м2 ВО ЦРНИЧЕ

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 3-собен стан 73м2 во Црниче. Станот е луксузно…

More Details
73
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 52м2 ВО КАПИШТЕЦ

Издавање
400€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Se izdava 2- soben nov nevselen luksuzen stan 52m2 vo…

More Details
52
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 120м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
850€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 4-собен стан 120м2 во Центар на ул. Загребска.…

More Details
120
3 Bedrooms
3 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 40м2 ВО КИСЕЛА ВОДА

Издавање
200€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 40м2 во Кисела Вода, кај Шампионче.…

More Details
40
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.