Добредојдовте

Барате дом од соништата, или ви е потребен деловен простор?

Advanced Search

Ви нудиме најдобри понуди

Погледнете ги нашите последно објавени недвижности, се надеваме дека ќе пронајдете нешто кое што ќе одговара на вашите потреби.

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН 43м2 ВО КАРПОШ 1

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава двособен празен стан со површина од 43м2 во…

More Details
43
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА КАТ ОД КУЌА 90м2 ВО ТАФТАЛИЏЕ 1

Издавање
390€ Деловен Простор - издавање, Канцеларија - издавање, Кат од куќа - издавање

Se izdava prizemje so poseben vlez od nova kuka za…

More Details
90
3 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 65м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
250€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 3-собен стан 65м2 во Центар. Станот е полунаместен…

More Details
65
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 55м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
350€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 55м2 во Центар. Станот е наместен…

More Details
55
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 2-СОБЕН СТАН 54м2 ВО ЦЕНТАР

Издавање
300€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 2-собен стан 54м2. Станот се наоѓа во Центар…

More Details
54
1 Bedrooms
1 Bathrooms
нема Garages

СЕ ИЗДАВА 4-СОБЕН СТАН 142м2 ВО БАРДОВЦИ

Издавање
1000€ Стан - издавање, Станбен Простор - издавање

Се издава 4-собен стан 142м2 во Бардовци. Станот е празен…

More Details
142
3 Bedrooms
3 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА 3-СОБЕН СТАН 100м2 ВО НОВО ЛИСИЧЕ

Издавање
350€ Стан - издавање

Се издава луксузно наместен дуплекс стан со стил на планинска…

More Details
100
2 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 26м2 ВО КАРПОШ

Издавање
150€ Деловен Простор - издавање

Се издава деловен простор 26м2 во Карпош на ул. Иво…

More Details
26
1 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garages

Најдобри понуди

Погледнете некој од истакнатите понуди:

Спореди

Спореди
Можете да споредете само 4 огласи.